במסעדת פטרה הגיאורגית, הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד, מציעה מגוון ארוחות בוקר ובהן המנות המיוחדות שלא ניתן להתעלם מהן: ארוחות הבוקר הגיאורגיות כוללות מאפים מסורתיים כיאה לאירוח הגיאורגי, המנות גדולות וכל חומרי הגלם מיוצרים במקום על ידי המאמות הגיאורגיות המועסקות במוסד הקולינארי של סימו בן חובל.
בוקר פטרה (סביח):
חצ'פורי פתוח בליווי ביצה קשה, חציל מטוגן, סלט דודו, עריסה, טחינה, עלים של פטרוזיליה וכוסברה, בצל ירוק ומלפפון חמוץ.
בוקר גיאורגי:
אימרולי אישי, ביצת עין מעל בליווי סלט גיאורגי אישי, גבינת שמנת פלפלים, איקרה לבנה, קוויאר אדום וזיתי קלמנטה.
הבוקר של סבתוש (svetush):
לביבות גבינה מתקתקות ורכות, בליווי שמנת חמוצה, פירות יער ודבש.
שקשוקפורי:
מאפה גיאורגי ממולא תפו"א בדפנות ורוטב שקשוקה עם 2 ביצי עין, עם גבינה בולגרית מעל, מוגש בליווי סלט ירקות גס, טחינה ירוקה פלפל שיפקה ירוק וזיתים.
ויש גם את… בוקר הילטון:
חביתה/מקושקשת/עין/עין הפוכה/ירק בליווי סלט ירוק, גבינת שמנת, שמנת פלפלים, פטה, סלט טונה, איקרה לבנה, ממרח אבוקדו, טחינה ירוקה, זיתים, טפנד עגבניות, ריבה, חמאה, לימון כבוש, יוגורט ולחם.