מסעדת פטרה מציעה את המאפה הפופולרי "פרשקי", בארבעה מילויים שינויים, אשר נכנסו לתפריט החדש – ואלו הם:
פרשקי בשרי: מאפה בצק ממולא בשר בתערובת גיאורגית צלוי במחבת, 2 יח' במנה, בליווי רוטב עגבניות ושזיפים בסגנון גיאורגי פיקנטי.
פרשקי טבעוני: 2 יח', תערובת ירקות ואורז פיקנטיים עטופים בבצק גיאורגי מסורתי, מוגש בליווי רוטב עגבניות מסורתי ורוטב שזיפים.
פרשקי גבינות: מאפה בצק ממולא בתערובת גבינות גיאורגיות, 2 יח' במנה, מוגש בליווי רוטב עגבניות מסורתי ורוטב שזיפים.
פרשקי תפוח אדמה (אופציה טבעונית נוספת): 2 יח', תערובת תפוחי אדמה פטריות ובצל פיקנטיים עטופים בבצק גיאורגי מסורתי, מוגש בליווי רוטב עגבניות מסורתי ורוטב שזיפים.
-שימו לב: ניתן להזמין משלוח או לאסוף באופן עצמאי מהמסעדה (רחוב מפקורה 1, חוף הקשתות אשדוד)