בסימן האביב: מסעדת פטרה הגיאורגית הממוקמת על חוף הים באשדוד, השיקה בימים אלה תפריט אביבי, צבעוני וחדש בהובלת הבעלים – המסעדן סימו בן חובל והשף-היועץ קולינארי בל מילר.
המסעדה חרטה על דגלה מנות ייחודיות מהעולם הקולינארי הרחב של גיאורגיה לצד מנות אירופאיות קלאסיות. בחג הפסח הקרוב תענה המסעדה על הצורך הקולינארי של סועדים שצורכים חמץ ותציע את התפריט הרגיל.
בערב פסח 5.4.23 המסעדה תפעל מ-8 בבוקר עד השעה 18:00 בערב (כולל משלוחים עד 17:00) בלבד.
ממחרת (6.4.23) המסעדה תפעל כרגיל בכל ימות השבוע והחג מ9 בבוקר ועד 1 בלילה. בשל הביקוש הרב, מומלץ להזמין מקומות מראש בטל' 08-8651610.
בתפריט של המסעדה למעלה מ-100 מנות הכוללות ראשונות, מרקים, סלטים, נגיעה מאיטליה, מאפים ותבשילים מגיאורגיה, ארוחות בוקר, בשרים, דגים, פירות ים, קינוחים וכמובן מבחר יינות גיאורגים וקוקטיילים ייחודיים.
במנות הדגל של המסעדה מוצעות מבחר מנות בהן בליני בשרי/חלבי (54 ₪), טאפאס גיאורגי (60 ₪), פלטת מעושנים (78 ₪), גלילת חציל גיאורגית (48 ₪), מרק בורשט (58 ₪), סלט פטרה עם ירקות וגבינת בורטה מעל (78 ₪), חצ'פורי אצ'רולי – בצורת סירה במילוי גבינות/גבינות ותרד (60 ₪), צ'יבורקי גבינות/בשרי (64/62 ₪), חינקלי בשרי (68 ₪), אימרולי במגוון מילויים ובצקים (70-86 ₪), סופלאקי פרגיות (78 ₪), בורגר אסאדו (102 ₪) ועוד.
בין המנות החדשות בתפריט החדש: פלמני – כיסוני בצק ממולאים בשר בקר בליווי שמנת חמוצה (68 ₪), סיגר דגים (68 ₪), סביצ'ה (64 ₪), ריזוטו אנטריקוט (88 ₪), מרק חשלמה – מרק בקר גיאורגי אותנטי (58 ₪), מאפה אסאדו – אסאדו מפורק עטוף בבצק עלים (84 ₪), נקניקיות פטרה על מצע תבשיל שעועית (82 ₪), פיצה בורטה-פיצה מלבנית מבצק מחמצת עם בורטה וגבינה כחולה מעל (76 ₪) ועוד.
– כתובת: מפקורה 1, חוף הקשתות, אשדוד, טל' להזמנת מקום/משלוחים 08-8651610
-לתפריט המלא: www.petrarest.co.il
– פתוח בכל ימות השבוע מ9 בבוקר ועד 1 בלילה.