המתכון המנצח שלנו לסלט סלמון, באדיבות שף סימו בן חובל, מסעדת פטרה, חוף הקשתות אשדוד, טל' 08-8651610
המצרכים:
160 ג' סלמון מעושן, פרוס לרצועות
5 עלי חסה טריים, קרועים לחתיכות
מיקס עלי בייבי
4 מלפפונים, חתוכים גס
15 עגבניות שרי, חצויים
50 ג' פלפלים קלויים
4 פטריות טריות, פרוסות
50 ג' קרוטונים
50 ג' עגבניות מיובשות
בצל ירוק, פרוס לעיגולים
40 ג' צנוברים טריים
אופן ההכנה:
להכין מראש את המצרכים, להניח בצלחת עמוקה את החסה, מעל את מיקס עלי הבייבי, המלפפונים, עגבניות השרי, הפטריות, העגבניות המיובשות, הפלפלים הקלויים והקרוטונים. עליהם לפרוס את פרוסות הסלמון המעושנות. לעטר בבצל ירוק וצנוברים טריים ולהגיש עם רוטב ויניגרט.