המסורת הגיאורגית ידועה באירוח שמתבטא בשולחן עמוס – כך זה נראה גם בארוחות הבוקר בפטרה – מגוון ארוחות שלא ראיתם (ולא טעמתם) באף מקום בעולם!
לתפריט ארוחות הבוקר לחצו כאן >>

מגוון מאפים ותבשילים מן המטבח הגרוזיני המסורתי, לצד מנות אירופאיות קלאסיות דגים, פירות ים ובשרים משובחים. כל המנות מיוצרות על ידי טבחים המתמחים באוכל הגיאורגי. הבצקים מיוצרים במקום ונאפים בתוך תנור אבן כנהוג בגיאורגיה, התבשילים והמילויים מקורם במתכונים עתיקים. המסעדה ממוקמת על הקו הראשון לים, בחוף הקשתות באשדוד והיא טבולה בצמחייה ירוקה ובאווירה פסטורלית ונעימה.

תפריט נגישות

חייג/י