המסורת הגיאורגית ידועה באירוח שמתבטא בשולחן עמוס – כך זה נראה גם בארוחות הבוקר בפטרה – מגוון ארוחות שלא ראיתם (ולא טעמתם) באף מקום בעולם!
לחם בריוש, רוטב הולנדייז, סלמון מעושן
בליווי סלט קצוץ, טחינה, זיתים, סחוג ולחם
ביצי עין, רוטב שקשוקה, קוביות חציל, זיתי קלמטה, בולגרית, בליווי סלט קצוץ, טחינה, סחוג ולחם.
3 יח' לביבות גבינה מתקתקות, רכות ונימוחות בליווי שמנת חמוצה ופירות יער
חצ'פורי אצ'רולי מוגש עם ביצה קשה, חציל מטוגן, אריסה, טחינה, מלפפון חמוץ, זיתים, שתייה קלה ושתייה חמה
פפרוני, הולנדז, מקושקשת על מצע בריוש לצד נקניקיית אנגוס וחרדל
– פשטידת ירק, שום ואגוזים, הנאפית בתנור אבן. פיקנטי, מוגש עם סלט ירוק, מז'אווה ולחם
אימרולי אישי, ביצת עין מעל בליווי סלט גיאורגי אישי, גבינת שמנת, איקרה לבנה, סלמון וזיתים
חביתה/מקושקשת/עין/עין הפוכה/חביתת ירק, בליווי סלט קצוץ [מלפפון, עגבנייה], גבינת שמנת, סלט טונה, ממרח איקרה ורודה, אבוקדו [גואקמולה], פירות העונה, טחינה, ריבה, דג מעושן, סלט ביצים ומטבוחה, לחם, שתייה קלה ושתייה חמה [תוספות לחביתה: גבינה צהובה-8, בצל-5, גבינה בולגרית-8, עגבניות-5, פטריות-10 ש"ח]